Att se eller inte se…

  

Ja det är den stora frågan. Ska man se spektaklet som kallas Melodifestivalen eller inte?

Jag är uppvuxen i en familj där Melodifestivalen har varit en stor grej. Så stor att vi har alla finaler inspelade sedan 1987. På VHS men ändå… De senaste åren har jag dock tappat intresset och anledningen till det är alla dessa delfinaler. När tävlingen är utspridd på varenda helg i vad som känns som flera månader blir spänningen som bortblåst. Det blir inte kul längre. Och med så många bidrag sjungs det också en hel del skit som man måste lyssna igenom.

Nej, förra året gjorde jag helt enkelt så att jag struntade i alla deltävlingar och sparade mig till den stora finalen i Globen istället. Tyvärr fick jag inte se den heller då den lördagen sammanföll med att jag blev sjuk och blev inlagd på SÖS istället. Jag missade alltså alltihop och hörde inte Ernmans operafiasko förrän det var dags för den stora europeiska finalen där den lilla norska hoben gick och vann. Där hoppade jag för övrigt också över deltävlingarna.

Så hur ska vi göra ikväll? Ska vi se sändningarna från Ö-vik eller ska vi hoppa det och titta på något annat på någon annan kanal istället? Kanal 5 visar två avsnitt av America’s Funniest Home Videos

3 thoughts on “Att se eller inte se…

  1. Ja, jag tycker också att det har blivit väldigt urvattnat med alla dessa delfinaler. Det blir ju så många dåliga låtar som är med då också, än om de bara skulle köra en enda stor final som det var på den ”gamla,goda tiden”.
    Jag orkar till slut knappt titta på det…eller höra talas om det överhuvudtaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *