Äventyr ännu en kväll

Nyss hemkommen från en urtrevlig afton med Lina, Jenny och Aurora. Vi åt på Kouzina på Valhallavägen och jag tror att alla gick därifrån både mätta och glada. Själv hade jag ätit en jättegod Moussaka med en krämig tsatsiki och till efterrätt blev det vitchokladdoppade hallon med vaniljglass. Dööögott!! Tack flickor för ikväll!

På väg hem ringer jag J. Han har då precis upplevt ännu en översvämning i badrummet. Han hade stått och diskat i köket för att sedan dra en vända med dammsugaren (kunde knappt tro mina öron!!!). Efter det gick han in i badrummet för att mötas av den största översvämningen hittills. Hela, alltså hela, badrumsgolvet var täckt med vatten och uppblött papper. Fastighetsskötaren var på väg.

Några minuter efter att jag klivit innanför dörren kommer jourrörisen som konstaterar att här är det stopp (jo, det visste vi ju redan), sen drog han fram en rensmaskin. Han gick härifrån nöjd och belåten då han är övertygad om att han har fått bort the clog. Jag hoppas verkligen att han har rätt för i annat fall måste man rensa med högtryck. Verkar asbökigt.

Ja, det går väl inte att beskriva det här badrummet som annat än just asbökigt. Gonatt på er.

Ett svar på ”Äventyr ännu en kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *