Äventyrsbana, Skansen och premiärdopp!

Tiden går så snabbt just nu. På jobbet är det hektiskt så här i betygstider och på hemmafronten är det heller inte helt lugnt. Det här väl våren till, att ha saker att göra hela tiden. I torsdags cyklade jag inte hem efter jobbet utan styrde kosan mot äventyrsbanan i Älta. Maltes klass splittras nu till fyran så klassföräldrarna hade planerat en extra rolig aktivitet som avslutning, nämligen klättring och linbaneåkande i Älta. Det började i regn men avslutades i solsken, en helt fantastiskt härlig kväll blev det, det kan både barn och föräldrar skriva under på!

Denna lördag hade vi inga speciella planer så när Sofia undrade om vi ville hänga på till Skansen så tackade jag ja. Det var fyra år sedan jag var där sist (!) så det var hög tid för en visit. Hade vi vetat att det just den här helgen också bjöds på Astrid Lindgrens Värld-dagar på Skansen så hade vi inte åkt dit… Vi möttes av horder av barnfamiljer med barnvagnar och köer deluxe! Hade vi inte varit så hungriga hade vi kanske hanterat det bättre, men med lågt blodsocker i kroppen fick vi smärre panik av allt folk. Efter att den sämsta getostsalladen i mannaminne hade tryckts ner i min mage kändes det bättre, men vi hade gärna sluppit trängseln. I övrigt är Skansen alltid en trevlig utflykt!

Väl hemma mätte det tjugo grader i poolen och Malte tyckte att det var dags för årets första dopp. Vi andra nöjde oss med att titta på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *