Avkoppling i Stugan.

Vi åker alltid upp till Stugan några gånger per år men något som skiljde den här utflykten från alla andra gånger vi har varit där var att mina föräldrar inte var på plats. Vi ”kastade” snällt ut dem och åkte dit med Sofia och tjejerna istället och det var ett väldigt lyckat koncept för oj så trevligt det var!

Resan upp började visserligen med lite drama då hyrbilen som J skulle köra upp med helt plötsligt inte startade. Själv satt jag i vår bil i höjd med Upplands Väsby och kunde inte vara till någon hjälp alls. Efter mycket om och men löste sig allt till slut och vi kunde alla mötas upp i Hälsingland för några dagars avkoppling och utflykter.

En trevlig vistelse i Stugan hänger mycket på vädret och den här gången hade vi verkligen tur för solen gassade och det enda barnen ville göra var att suppa i sjön.

Vi tillbringade mest all vår tid nere på bryggan och pressade i solen men några korta utflykter gjorde vi också. Emelie och Nathalie hade t ex det enda önskemålet att åka och handla på Dollar Store (!) så det gjorde vi så klart. Jag tror att det infriade alla deras förväntningar. Efterföljande lunch i Söderhamn gjorde inte det men vi blev mätta. Vi åkte också en sväng till Stenö camping för äventyrsgolf och häng på stranden.

Kvällarna ägnades även dem på bryggan då barnen och Sofia fiskade. Jag satt mest och tittade på och det var trevligt det också. Det slogs något slags rekord i antal napp för aldrig har fiskarna varit så hungriga och nyfikna som nu.

Den allra största händelsen under våra dagar i Hälsingland var ändå att Malte fyllde hela tolv år. Han inledde sitt sista år innan han blir tonåring, det är verkligen en hisnande tanke! Visst, jag kan inte säga att det känns som att han föddes igår, men att det är hela tolv år sedan låter nästan ofattbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *