Avslut på Fuerteventura.

Vi är på Fuerteventura! Efter en lugn och traditionsenlig julafton tillsammans med några av våra närmaste så packade vi ihop ett par väskor och åkte hit till Kanarieöarna. När vi tidigt i höstas bestämde oss för att åka någonstans över nyår så var det egentligen inte så noga med vart vi skulle åka, det viktiga var ett: att inte åka så långt, två: att åka efter julafton och komma hem innan terminen börjar. Det fanns några resmål att välja mellan, men då jag inte är så sugen på varken Dubai eller Egypten så var Kanarieöarna mest lockande. Eftersom vi var på Teneriffa i somras blev det något annat och detta annat blev Fuerteventura.

Vi har hamnat på Playitas, en klassisk (enorm) resort med träningsfokus. Resorten är en jättestor träningsanläggning med något för alla som är sugna på att röra på sig. J har givetvis tagit med sig cykeln så han har redan tillbringat några timmar ute på vägarna. Jag bokade in mig på Body Pump igår och såg verkligen fram emot det då det var alldeles för länge sedan jag lyfte på en skivstång. Väl på plats och passet skulle börja insåg jag att jag hade missuppfattat lokalen och att jag hade hamnat i ett Stretch and Relax tillsammans med skotten Andrew. Inget ont om stretch men jag tycker ju att det är såååå tråkigt. Jag vågade givetvis inte resa på mig och gå därifrån när jag hade insett mitt misstag utan jag låg pliktskyldigt kvar på mattan och stretchade ryggen. Imorgon går jag till crossfitboxen när det är dags för mitt pass, jag gör inte samma misstag igen…

Ett svar på ”Avslut på Fuerteventura.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *