Avslutar dagen i soffan.

20130420-194741.jpg

Med en liten skål med godis givetvis. Synd bara att det är J som har plockat det, jag blandar mest runt och hoppas på fullträff men blir besviken varje gång.

Vi har haft en bra dag! Den började självklart med ett skivstångspass, tyvärr med den ledare som jag tycker allra minst om, men men. När jag kom hem var farmor Jeanette redan här, redo att leka med Malte så att vi ostört kunde handla på Bauhaus. Döden. Men nu när plusgraderna är här så är det dags att fylla våra planteringslådor och de slukar jord. Vi köpte hem tjugo säckar som vi hällde ner i en av de fyra lådorna. Vi hade dessutom sju stycken liggandes från i höstas men trots det blev den inte full. Fatta hur många vändor till Bauhaus det blir för att fylla lådorna och fylla groparna det är tänkt att vi ska plantera buskar. Helt sanslösa mängder! Men vi har räknat på det och tror att det blir lite billigare så här än att beställa hit en last. Vi får se :).

En eftermiddag ute på tomten blev det iaf med avsopning av altan samt en pratstund med ägarna av tomten bredvid. De funderar på att kanske bygga ett hus och flytta hit och inte mig emot, jag tillhör de där som vill ha det bebyggt omkring mig.

Nu blir det TV för hela slanten. Jag kommer sova gott inatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *