Baby Jogger City Mini

Vi slog till! Vi var en vända på Barnens Hus för att titta på en Baby Jogger City Mini men hade inte alls tänkt att vi skulle köpa en vagn idag. Vi skullebara klämma på den. Det slutade med att den låg i bakluckan när vi åkte därifrån.

Det var några saker som jag ville titta på vagnen innan jag bestämde mig. Det första var hjulen som jag var rädd skulle vara för plastiga. Plastiga var de inte men gummit var ganska hårt och personalen bekräftade att den här helst ska köras på asfalt och inte grusväg. Det skrämde dock inte bort mig då jag allra helst själv slipper grus om jag kan.

Det andra att kolla upp var hur Malte sitter i den. I Teutonian sitter Malte lite nedsjunken och det gjorde han i Baby Joggern också. När jag sa det till personalen så tittade hon på honom i den nya vagnen och så sa hon att hon tror att det är Malte själv som vill sitta så för i exempelvis Teutonian så har han ju ett jättebra ryggstöd som är ordentligt upprätt. Han borde alltså inte vara nedsjunken. Hon kanske har rätt i det.

Jag frågade tjejen som hjälpte till om det fanns något som hon tyckte var en nackdel med just den här vagnen och då sa hon utan att tveka att hon inte tyckte om handtaget som är fast och inte går att justera. Det har hon rätt i, det är mindre bra.

Jag hade innan vi åkte till Barnens Hus börjat inse att den perfekta vagnen som uppfyller alla våra (mina) önskemål faktiskt inte finns. Det gällde att hitta en vagn som funkar och som jag i det stora hela kan vara nöjd med, och det tror jag att jag blir med den här. Fördelarna är många: den väger typ ingenting, den är löjligt enkel att fälla ihop och blir pytteliten, Malte sitter bra i den och kommer att kunna sitta bra i den länge, den har fullt liggläge och så är den snygg.

Jag återkommer med ett utlåtande om någon vecka när jag har använt den ett tag. Då kommer säkert några nackdelar men jag hoppas på att de är små.

Malte har haft jättekul med vagnen här hemma i alla fall. Han har klättrat upp och ner i den, om och om igen, och började därför störtgråta när vi fällde ihop den för att fota den.

Imorgon blir det premiärpromenad! Håll tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *