BabySats och lunch – en vanlig måndag mao

Åh vad Alex har varit duktig idag! Jag och Malte tog oss en promenad ner till Sickla där v i mötte upp Lovisa och lille Sixten, det var nämligen dags för ett träningspass. Jag såg fram emot att få röra på mig ordentligt, men jag såg än mer fram emot att få träffa Sixten igen. Nu har det gått en dryg vecka sedan han bröt benet så jag hoppades på att få möta en lika glad Sixten som jag har blivit van vid och han gjorde mig inte besviken tack och lov! 

Han och Malte och lille Jesper låg framför oss på mattan medan vi hoppade loss på passet, och alla höll humöret uppe nästan hela vägen. Malte blev hungrig när det var dags för andra delen av styrkedelen så då fick jag avbryta men jag var ändå nöjd med min insats. Lovisa the sneaky PT var slug och hade höjt min step-up-bräda ett snäpp utan att jag såg det, så jag fick ett tuffare pass än vanligt. Och jag orkade! Lunges har jag fortfarande inte fattat med skitsamma!

Malte, Sixten och Jesper. Jespers mamma Anna håller i passet så han får leka med de andra coola grabbarna under tiden.

Malte och Sixten imponerar på Lovisa med sina fantastiska färdigheter. De kan t ex sitta, ligga och charma.

  

Shit vilken snygg kille!

  

Efter att vi hade svettats klart blev det som vanligt en jättegod sallad med supertrevligt sällskap. Fyra nytränade mammor och fyra söta bebisar bänksade sig runt bordet och började grisa ner som vanligt… Farmor Jeanette kom förbi också men till hennes besvikelse fick hon inte leka med Malte då han sov gott i vagnen. Han blir ju så trött efter träningen. Mätta, nöjda och glada gick vi sen därifrån. Jag var extra glad efter att ha fått en kopp kaffe i mig, jag gillar! Nu är vi hemma och väntar på pappa J, sen blir det middag. Fetaostfyllda färsbiffar, tallatouri och sallad. Mumma!

Helt slut efter ett träningspass på mattan

     

2 thoughts on “BabySats och lunch – en vanlig måndag mao

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *