Bad i Atlanten och bangolf.

Så här ser jag ut just nu. Visserligen brun och fräsch, men håret! Håret är ett jäkla rufs. Min plattång jobbar ganska hårt året om, men på solsemestrar jobbar den extra hårt i luftfuktigheten. Jag skojar alltså inte när jag säger att jag skrek till, rakt ut, när jag kom på att jag hade glömt kvar min älskade ägodel hemma i Tyresö. Min mun gav ifrån sig ett ljud av skräck, helt spontant. Ni förstår alltså, mitt hår kommer ha ett par tuffa veckor…

Utöver detta så har vi det bra. Idag tröttnade vi på poolhäng så efter lunch gick vi ner till Fanabé stranden som ligger fem minuter från hotellet och där fick J och Malte hoppa sig trötta i vågorna medan jag och Anton mest plaskade runt. Jag överraskades av hur varmt det var i havet, definitivt över 25 iaf. Sanden var precis så där svart som jag hade läst att den är (iom att det är en vulkanö) och jag vet faktiskt inte om jag har stött på en lenare och mer finkornig sand än här tidigare…

Notera hur mörkt det är på himlen in mot bergen. Så här ser det ut ganska ofta om man tittar in mot ön, molnigt, men över oss och över havet är det ständig sol.

Till kvällen körde vi en omgång bangolf, det är en riktig semestertradition för oss. Det är dock inte varje gång vi spelar på en vacker strandpromenad i solnedgången. Rekommenderas! J vann givetvis men Malte blir duktigare och duktigare (vinnarskalle) hela tiden och Anton gör också framsteg från gång till gång. Grymma killar! Själv kom jag trea ikväll. Bronsplats, precis som i fotbolls-VM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *