Bad och pressande i solen

Äntligen fick jag en dag där jag har kunnat pressa riktigt ordentligt. Till en början bjöd morgonen på kalla vindar sp jag trodde att jeansen ännu en gång skulle få åka på. När förmiddagen så kom värmdes dock vindarna upp och vi fick en härligt varm och solig dag. Benen är nu röda halvvägs upp på låren och axlar och kinder bränner lite lagom. Imorgon är förhoppningsvis allt brunt så att jag kan sola vidare.

När det var som allra varmast hällde vi upp vatten i en balja som vi fått låna av grannen Gösta. Malte fick sen röja loss totalt och oj vad det plaskades. Han stod lutad över baljan med sin söta lilla rumpa i vädret och hade jättekul. Sen var det dags att klättra i och det var om möjligt ännu skojigare! Det värmer verkligen i hjärtat när man ser sin son ha roligt och älska livet.

Nu är jag alldeles mosig efter att ha tillbringar hela dagen i solen. Då TV:n inte har något speciellt underhållande att erbjuda så har vi tagit fram TP:t från när jag var liten. Den mörkblåa lådan med vuxenfrågor skrivna någon gång i början av åttiotalet. Inte speciellt enkelt… En fråga efterfrågade datumet på påskdagen 1999!!! Hur ska man kunna det?!

Jag har tagit en paus från spelandet och gått ut med Malte för att få honom att sova. Det borde gå ganska fort, han har ju hållit igång hela dagen. Det måste vara kul att vara liten plutt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *