Badat i havet minsann

Efter att vi klarat av frukosten och morgonTV visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på. Trots värmen så låg de vita molnen som ett lock på himlen och ingen sol syntes ens fläckvis. För att slippa att riskera att stanna inne och tråka hela dagen åkte vi istället ut till Tyresö där man alltid kan räkna med sällskap, god mat och spring i benen för Malte. Och vi hade tur, molntäcket sprack upp och vi fick en klarblå himmel. Där fick jag för att jag satte på mig ett par jeans.

Direkt när vi kom fram gick vi ner till vattnet för att leka med Malte. 21 grader var det vilket jag tycker är ganska bra för att vara hav. Mina fötter skrek i alla fall inte att det var för kallt. Malte tyckte att badandet var så där… Det känns som att han tycker att det är tryggare med balja så det måste vi jobba på. Mer hav åt Malte!

När vi gick upp till huset tyckte varken vi eller lillprinsen att det hade badats nog så Maria slängde fram en balja som han kunde plaska i. Han kan inte få nog av att stänka ner sig själv, oj vad roligt!

Till middag blev det grillad rostbiff och revbensspjäll. Inte illa för att vara en vanlig måndag men det var ju faktiskt Js första semesterdag så vi inledde de här fyra veckorna med dunder och brak.

Om vädret håller i sig blir det här en kanonsemester. Och jag kommer bli sååå brun!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *