Badrumsteknik AB

Visserligen jobbar jag på en skola med yrkesprogram, men jävla hantverkare!!

Badrumsrenoveringen är långtifrån över. Bara någon dag efter att vi hade betalat fakturan för arbetet började det lukta avlopp ur ett rör, vilket innebär att det luktar bajskorv i badrummet och ibland ut i hallen. Vi påtalade det här för Badrumsteknik AB som har utfört arbetet och de kom och skulle fixa. Trots att de gjorde det så luktar det fortfarande riktigt riktigt illa så J har ringt den här Peter ett antal gånger om det och då får vi bara till svar att han ska återkomma. Idag tog mitt tålamod slut och eftersom jag är mycket bitchigare än vad J är (det är både på gott och ont) så ringde jag upp Peter.

Jag ringde helt enkelt och frågade honom när de skulle slutföra projektet. Jag har ju sagt att jag ska ringa upp er ju, fick jag till svar. Jag gjorde klart för honom att jag inte har något förtroende för honom alls eftersom han har sagt det upprepade gånger tidigare utan resultat. Han förnekade också att anledningen till att han drar ut på det är att fakturan redan är betald. Det tror jag så mycket jag vill på!

Samtalet avslutades med att han höjde rösten och sa åt mig att sluta tjata, och att han ska återkomma i eftermiddag… Fortsättning följer. Jävla hantverkare säger jag. Inte bra PR för Badrumsteknik AB.

Notera att jag har döpt inlägget till Badrumteknik AB så att sökmotorerna ska hitta det lätt. Så kan ju framtida kunder kanske få en bild av vad tidigare kunder tycker om dem. Makten år bloggarna!

Om du vill veta mer om vår badrumsrenovering kan du kolla här.

8 thoughts on “Badrumsteknik AB

  1. Tack! Hade tänkt anlita dem för ett omfattande badrumsprojekt men nu får det bli ett annat företag.

  2. Sensmoral? Om du ska renovera badrum välj en trygg aktör med hög soliditet, som inte riskerar att försvinna från marknaden i en konkurs och bryta pågående åtaganden/garantier. Exempelvis Comfort. dubbelkolla att aktören inte bara är medlem i BKR (Byggkeramikrådet) utan även iVåtrumsföretagen.

  3. Vi hade enorma problem med BTI i våras och tillslut fick de inte jobbar kvar hos oss. De hade ingen kompetens alls. Peter verkade som om han visste vad han höll på med i början, men det visade sig var helt fel..så finns han med i bilden någonstans AKTA ER

  4. Mathias, det tror jag att ni gör rätt i tyvärr. Lycka till med renoveringen och hoppas att den inte blir lika utdragen så vår blev…

  5. Jättetråkigt att läsa om BTI, vi var otroligt nöjda med deras jobb hos oss. Vi tog in offerter från 4 firmor och fick en detaljerad offert som dessutom stämde på kronan. En firma gav oss bara en klumpsumma, hur seriöst är det? Vårt intryck var att dom var väldigt seriösa och duktiga. Men vi hade kanske tur?! Nu är det dags igen, vem ska man vända sig till nu då?

  6. Om man anlitar företag som går i konkurs startar om med snarlika namn så bäddar man mför problem. Jag skulle inte ens med tång ta i några offerter från Solna Våtrumsteknik eller Peter i hans nästa företag. Skojare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *