Bajs och tårta.

Efter att ha sovit gott hela natten, vaknade Malte vid halv åtta och tyckte att det var dags att gå upp. Helt okej med mig. Malte som ALLTID är på fantastiskt humör på morgonen var inte alls med på noterna imorse. Jag kunde absolut inte sätta honom i babysittern för att kolla min mail, utan han skulle absolut stå upp. Jag fick snart veta varför. Han hade nog den bajsigaste rumpan i mannaminne! Inte undra på att han inte ville sitta ner plutten.

Från bajs till tårta. Dagens projekt är bakning. Jag har varit jätteduktig i drygt tre veckor nu och inte ätit något gottgott alls. Inte ens på helgen. Detta betyder att jag inte har bakat något så nu börjar det klia i fingrarna. Jag är mer sugen på att baka än att äta det jag bakar. Därför passar jag nu på när Js pappa fyller år och jag får ett giltigt skäl till att baka. Jippi!

Idag blir det alltså en chokladmoussetårta. Det blir en promenad också men sen är jag nog nöjd för dagen tror jag.

5 svar på ”Bajs och tårta.

  1. Åh! Jag har bara 4 dagar kvar på min 3veckorschallenge! Sedan förväntar jag mig att du bjuder hem oss på tårta, okej!?

  2. Ha, min challenge blir längre än så. Här går vi på kilon, inte på veckor… Men när jag är klar firas det självklart med en tårta, det är en deal!

  3. Åh, den är ju så sjukt god! Undrar när man ska få smaka en bit igen. Hmm, min lillebror fyller år imorgon… Kanske ska överraska honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *