Bakverk på Marriott, fisksoppa och bokmys

Oj oj oj. Tredje dagen den här veckan som jag har tillbringat på Marriott. Intressant och roligt att vara på plats på våra skolledarutbildningar men jobbigt att hela tiden vara påtvingad muffins, passionscheesecakes, smarties, hallonsmoothies, biscotti och kolakakor. Bland annat. Min arbetssituation är allt annat än hållbar! 😉

20110908-083832.jpg

Middagen blev en festmåltid hos farmor Jeanette och Kåre. Medan den otroligt mustiga fisksoppan lagades satt jag och Malte och läste böcker. Eller pekade och bläddrade i dem snarare. Jag ser fram emot när han börjar intressera sig för historierna, jag ser fram emot att ha honom i knät, koncentrerad och lyssnande, och jag tror faktiskt inte att det är så långt kvar tills dess. Bokmys med klassiska sagor av Bröderna Grimm, jag längtar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *