Bankmöte, Tyresö Centrum och lunch hos Marie

Vi hade ännu ett bankmöte inbokat igår, denna gång ute i Tyresö. Det kändes ganska vettigt att ha ett möte där ute då de har lite koll på området. I förra veckan var vi på ett bankkontor i Globen och kvinnan där hade aldrig ens hört talas om området. Hon hade därför lite svårt att ta vår värdering av vårt hus riktigt på allvar, hon har ju ingen aning om hur mycket ett hus kostar i Tyresö Strand. Igår kändes det därför som ett bättre och mer seriöst möte. Att både jag och J blev lite småförälskade i bankmannen gjorde ju inte saken värre direkt, synd bara att han förmodligen går i pension vilken dag som helst.

För att slippa ha en pigg, nyfiken och klåfingrig Malte med på mötet så mötte Maria upp oss i Tyresö Centrum och tog honom på tur under tiden. De hann med biblioteket och djuraffären. Akvariet var tydligen en hit! Efter mötet gick vi alla och åt lunch på kinesen, sen skildes vi åt. Jag hade ett par shoppingärenden att uträtta så jag och Malte stannade i centrumet. Jag tänkte att det väl kan finnas en poäng med att bekanta sig med butikerna som finns där.

Jag måste medge att Tyresö Centrum slår Globen, men det är nog det enda centrum i Stockholmsområdet som det faktiskt vinner över. Men det duger, det gör det. Och bäst av allt, det finns ett litet Ben & Jerry’s-café!

Idag var det inga vuxenaktiviteter inbokat utan bara rent nöje; lunch hos Marie! Vi tog den fem kilometer långa promenaden dit så att Malte fick tillfälle att sova lite, sen orkade han leka med Idas leksaker hela besöket. Undrar vad hon sa om (o)ordningen i hennes rum när hon kom hem från dagmamman…

Vi har ätit och badat här på kvällen, nu väntar vi bara på pappa J som har varit i Ö-vik under dagen. När han kommer hem blir det ett avsnitt av True Blood, det slutade sjukt spännande igår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *