Bara du och jag

20111022-214813.jpg

På väg till Coopen

J har varit på en branschmässa hela dagen med tillhörande bankett på kvällen så jag och Malte har kört solo denna lördag. Först tänkte jag att jag skulle planera upp dagen med några andra, för sällskapets skull, men jag bestämde mig för att Maltes sällskap räcker gott och väl. Och hur ofta hänger vi en hel dag BARA han och jag?

Vi har lekt, vi har handlat, vi har tvättat, vi har sovit och vi har bakat födelsedagstårta. Vi har mao gjort en hel del nytta men jag kan inte påstå att jag tycker att vi har ”slösat bort” vår lördag för det. Jag känner mig produktiv! Och trött. Har faktiskt redan krupit ner under täcket och ska snart sova. Efter kvällens bloggrunda förstås!

God natt på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *