Bara J och jag

Det har varit tystare på bloggen än vanligt. Jag som i vanliga fall brukar uppdatera bloggen så duktigt har faktiskt haft annat att göra så det har inte blivit av.

Igårkväll var vi ute i Tyresö och åt kyckling och potatis. Potatisen tyckte han om men kycklingen tuggade han bara på och tryckte sedan upp den i gomen. Där samlade han på den som en liten hamster så att jag till slut fick peta ut allt så att han inte skulle sätta det i halsen i ett obevakat ögonblick.

    

Igår fick vi också träffa de nya katterna som flyttade in hos Kaj och Maria för några veckor sedan. Jag minns inte vad rasen heter men väldigt ståtliga var de i alla fall. Jättefina och med tanke på att de är nya i hushållet och dessutom inte har träffat oss tidigare, så tycker jag att de var ganska sociala då de hängde med oss i vardagsrummet mest hela kvällen.

Malte fortsatte att öva på sin krypning och hej vad det går fort! Om en vecka vet han nog inte vad hasa sig fram med armarna betyder. Krypa is the shit! Silje går inte längre säker här hemma om man säger så.

    

  

  

Jag hade bakat tårta också, en chokladmandeltårta. Inte alls kul faktiskt. Jag blev jättebesviken på smak och konsistens, men jag ska ändå ägna ett inlägg åt den men det får bli imorgon när jag har lust.

Idag då? Imorse klev vi upp, packade skötväskan med Maltes förnödenheter och tog oss sedan ner till Sjöstaden. Malte skulle nämligen tillbringa dagen hos sin farmor medan jag och J skulle ägna dagen åt varandra. Och byggvaruhus. Det var meningen att vi skulle fira vår fyraårsdag redan förra lördagen men då jag och Malte var sjuka fick vi skjuta på planerna. Idag fick vi alltså hänga bara vi två och det var riktigt trevligt. Vi åkte till IKEA och några byggvaruhus för att titta på sånt som vi vill ha till vårt hus, sen blev det en härlig lunch i Sickla. Dagen rundade vi av med en middag på Jimmys nere i Sjöstaden. Värsta lyxdagen! Efter middagen promenerade vi hem till Jeanette där vi mötte en nöjd och glad bebis som för första gången i sitt liv hade fått bara badkar. Inte bara vi hade lyxat till det!

Nu är det häng i soffan, jag är helt slut.

3 thoughts on “Bara J och jag

  1. japp, de va sånna där katter ja trodde, som hade mer ”fläckar” än ränder, dom e sååå himla fina! Men Malte e finast av de fyrbenta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *