Barnvagnsbio i Sickla

 

Från vänster: Elin, Lovisa, Jenny, jag, Ida och Sandra. Alfvan var

också med men hon valde att leka fotograf!

Jag har ännu en kanondag bakom mig. Idag har vi nämligen varit på barnvagnsbio nere i Sickla med en massa andra jättetrevliga mammor, vissa bloggande andra inte. Maltes första film han sett på bio heter Det enda rationella, ett mörkt drama om två par som lever i ett väldigt dysfunktionellt förhållande. Mycket bra, men man vred sig ett antal gånger i biofotöljen.

Hur uppförde sig Malte då? Jo, han visade upp sin allra bästa sida och satt snällt i famnen nästan hela tiden. Han verkade nästan intresserad av hur Rolf Lassgård och Pernilla August inledde en passionerad relation. Biosalongen var lagom upplyst och ljudet var inte alltför högt så Malte kunde till och med sova en liten stund. Mitt i filmen var det en paus på en kvart så att man kunde gå ut i foajén och hämta gratisprover på våtservetter och nappar. Nice!

Vi var sju mammor och sju bebisar som efter filmen satte oss och intog en mumsig lunch utanför bion. Jäklar vad trevligt det är att vara föräldraledig. Speciellt när den man är förälder till ligger och sover sig igenom hela lunchen så att man bara kan ägna sig åt maten och sällskapet. Nästnästa onsdag är det barnvagnsbio igen, absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *