Bästa dygnet på Arholma

Jag är båträdd. Men det syns inte.

Vilket härligt dygn! Det känns som att jag har varit iväg på en spaweekend!

Alla från TÄNK OM och Rektorsakademien åkte tillsammans ut till Gräddö där vi i båt plockades upp av Caj för att åka vidare till Arholma där han och hans fru har sitt sommarhus. Jag hade sett fram emot detta! Ett dygn ute i skärgården (eller Skärholmen som jag vid ett tillfälle kallade det…) där vi skulle ha trevligt med god mat, god dricka och härligt sällskap. Och roligt hade jag! Det bästa var dock att få vakna, helt av mig själv, imorse och slippa göra i ordning någon annan än mig själv! Tänk vad lite det är som behövs för att man ska känna sig som ny. Tack snälla Caj och Inger för att jag fick tillbringa ett dygn hos er!

Cecilia leker i Cajs båt. Hon har inte förstått att båtkörande är blodigt allvar.

Fredriks matlagning kräver ett speciellt omnämnande. I sju timmar kokade han och rörde om chillin!

Cajs fru lagade den grymma gazpachon som serverades till förrätt. Tricket är att man har i lite frukt. It is noted.

Den mustiga chillin. Inte för stark utan snarare ganska perfekt!

Inger gjorde också den fantastiska chokladkakan. Jag ska få receptet, så den här kommer att göra succé hos alla jag känner.

Huset. Kan inte hitta ett enda fel.

Hej då Arholma! Vi ses väl igen?!

2 thoughts on “Bästa dygnet på Arholma

  1. Ditt jobb verkar mycket trevligare än mitt helt enkelt. Och så insåg jag just nu att jag aldrig ätit chili.

  2. Jag vet iofs inte hur trevligt det är på ditt jobb men här ligger trevlighetspoängen ganska högt!

    Chili måste du testa, det är ju något helt annat än chili con carne, som iofs är väldigt gott det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *