Bästa födelsedagen!

Jag måste börja med att tacka alla som har grattat och varit en del av min födelsedag idag! Tack snälla ni! Jag hade aldrig kunnat tro att alla gratulationer på Facebook, per chokladbud (två stycken!), i sms och telefonsamtal kunde värma så mycket, jag känner mig alldeles uppfylld av glädje och tacksamhet över alla människor jag har i mitt liv. Jäklar i min lilla låda vad roligt det är att fylla 30 år!

Min födelsedag avslutades med en middag med J på Texas Long Horn i Hammarby Sjöstad. Jag beställde en kycklingfajita som vanligt, älskart! Efterrätten sparade vi och gick upp till Jeanette, Kåre och Malte för att dricka champagne och smaka av kakan som J med kärlek hade bakat till mig. Leilas morotskaka, sååå gott! Nu har han bevisat att han kan göra annat än chokladbollar så nu får det bli en vana att han bakar till minafödelsedagar, precis som jag gör till hans. 😉

20120131-205328.jpg20120131-205338.jpg20120131-205444.jpg

Jag fick en helt sjukt grym födelsedagspresent av Jeanette och Kåre också, men den får jag berätta om imorgon när jag har packat upp den ur kartongen.

Tack igen för bästa födelsedagen! Jag menar det, det var den bästa!

Ett svar på ”Bästa födelsedagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *