Bästa helgen!

Jag skottade igår, för första gången den här vintern, men det kan man inte tro när man ser ut över altan och uppfart. Men jag klagar inte, jag älskar att vi äntligen får lite redigt snöfall innan det är dags för vår och ballerinaskor!

Vi har haft bästa helgen på länge. I födelsedagspresent från J så fick jag musikal, middag och övernattning och den här helgen var det äntligen dags. På lördagsförmiddagen kom farmor Jeanette över för att ta hand om barnen medan vi åkte till stan för myshelg. Vi började med att checka in på hotellet, sen gick vi raka vägen till Chinateatern för att se matineéföreställningen av Book of Mormon. Jag hade pratat länge om att jag ville se den så jag blev väldigt glad av att få kvitto på att J faktiskt lyssnat på mig när jag pratar 😉 Jäklar vad jag är glad över den för fasen vad rolig den var! Jag som älskar musikal var lyrisk när vi gick därifrån!

I vanliga fall är det Linus Wahlgren och Per Andersson som spelar huvudrollerna. Vi blev därför lite besvikna när vi kom fram och möttes av lappar som meddelade att idag skulle Per Anderssons rollkaraktär spelas av en Martin Redhe Nord. Typiskt. Men när föreställningen var över var jag sååå glad att vi hade fått se detta med honom. Per Andersson är ju liksom Per Andersson, jag tror att jag hade haft svårt att se förbi det om han hade stått på scenen. Istället fick vi se en ny stjärna i denne Martin och jag är säker på att vi kommer få se mer av honom. Det var lite A Star is born-känsla över det hela! 🙂 Helt fantastiskt bra! Hela showen var väldigt bra, någonting utöver det vanliga. Det är inte varje dag man går på relativt nyskriven musikal där de stundtals är ganska vulgära. Kul!

Efter sång och dans gick vi över till Berns och åt deras avsmakningsmeny. Hur gott som helst såklart, men tog bara en enda bild. Så kan det gå.

Vi sov väldigt gott sen när vi kom tillbaka till hotellet. Vi bodde på Clarion Sign vilket ju är jättetrevligt. Det var bara det att vi lyckades tajma detta med samma helg som Marcus och Martinus var i stan. Frukosten var alltså allt annat än lugn då det kryllade av tioåriga tjejer i likadana t-shirts 🙂 Men hey, det är sånt man får ta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *