Bästa höstdagen!

 

Bra lördag! Efter att ha fått sovmorgon ända fram till åtta tog vi det lugnt på morgonen utan att stressa till något. Det är härligt att få mysa i lugn och ro med sin lilla familj, sådana stunder måste jag tänka på att ta vara på. När vi kände oss redo åkte vi ut till Tyresö för att ta en fika i solen hos Maltes farfar Kaj, Maria och Oscar. När vi var där, och Malte ändå hade somnat i baksätet, passade vi på att åka till huset för att titta. Jag är inte där alltför ofta så jag känner mig inte alltid helt uppdaterad på vad som händer.

Den senaste tiden har det varit full rulle ute på bygget. Förutom de snickare vi har där från Kalborgs Bygg så har ytterligare ett team varit där för att sätta upp spånskivor, gipsskivor och en del isolering. Dessutom har elektrikern påbörjat och nästan hunnit avsluta sitt arbete med att dra el i hela huset. Eftersom vi inte har helentreprenad så är det J som har letat rätt på vår elektriker och skrivit ett eget avtal med det företaget. Än så länge är vi helnöjda med dem.

Det var riktigt kul att gå runt i huset idag. Tack vare alla spån- och gipsskivor som är uppe så blir rummen så tydliga de kan bli! Övervåningen överraskade mig helt, jäklar vad jag kommer att mysa i vårt allrum där uppe!

När vi hade gått runt i huset en stund slöt farmor Jeanette och Kåre upp för att titta. När vi kände oss klara med det och kaffetarmen började protestera så åkte vi över till Kaj och Maria. Med mig hade jag en morotskaka att fika på i höstsolen, efter recept av Leila. Hon har gjort mig besviken så många gånger men den här gången blev jag riktigt positivt överraskad. Riktigt god! Jag och Malte svängde ihop en smet igårkväll men precis när jag skulle ställa in den i ugnen så lossnade botten ur formen och all kaksmet hamnade på golvet. Det var bara att göra en ny… Men det var värt det.

2 thoughts on “Bästa höstdagen!

  1. Din morotskaka ser jättesmarrig ut! Hur gjorde du toppingen?? För jag var på fika och fick en jättegod morotskaka, men det var nån konstig krydda på toppingen som jag inte riktigt tyckte passade…
    Jag är så himla dålig på att göra morotskaka, så jag vill verkligen hitta ett bra recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *