Bättre lördag än fredag

Usch, det har verkligen varit några riktigt tråkiga dagar här. Efter att vi blev hängiga i torsdags så har vi bara suttit/legat och väntat på bättre tider. Idag kände jag mig iaf på topp så jag gick ner till gymmet en stund. Jag kände att jag orkade jättebra men efter att jag känt efter kanske lite för mycket så gjorde det lite ont i höfterna så jag klev av löpbandet och fortsatte med lite styrka istället. Det var skönt att bara vara i lokalen ska jag säga er, jag har överdoserat på vår lägenhet nu!

Efter timmen på gymmet blev jag serverad en något seg ugnsstekt fransyska med potatis och vitlöksstekt hericot vert. Smaskens! Malte äter som en häst just nu och tömde tallriken på nolltid. Dessutom lyckades jag få i honom en hel flaska vatten UTAN någon nyponsoppa i! Framgång!

Eftersom det är lördag så blev det lite godis efter middagen och det var sååå gott! Imorgon blir det ännu mer gott då jag ska fika med Lina, jag håller tummen för en färsk härlig och saftig morotskaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *