Besök i Stugan.

20140727-200537-72337658.jpg

Bra dag idag! Jag klev upp efter lite sovmorgon, trädde på mig skorna och tog mig ut på en runda med J, till Bollnäsvägen och tillbaka, och sen tog vi ett morgondopp i sjön. Det är något speciellt med att svalka sig i en sjö efter ett pass i skogen, helt ny känsla för mig.

Framåt förmiddagen svängde Kaj&Maria förbi här i stugan då de varit i Hudik i några dagar. Även då passade vi på att ta ett dopp. Malte har varit väldigt försiktig med bad i sjön tidigare då han inte bottnar vid bryggan. Igår fick han dock kliva i från grannbryggan där det är lite grundare och efter det har han hela tiden visat på små små framsteg i vattnet. Han har respekt för vattnet vilket jag är tacksam över, men man måste vara lite modig om man vill prova nya saker. Och så får man ta allt lite i taget. Igår vägrade han plaska från den ena bryggan till den andra med badringen om midjan. Idag simmade han fram och tillbaka tre gånger, mycket för att han ville visa Kaj&Maria hur cool han var. Att se honom vara sjukt nöjd med sin egen prestation är otroligt tillfredsställande som förälder :).

20140727-200704-72424338.jpg

Jag har förstått att det har varit ett riktigt dunderoväder i Stockholm under eftermiddagen. Här fick vi tjugo droppar sen blev det fint igen. Nu kör vi några dagar utan J här i skogen, förhoppningsvis utan regn. Om dagarna kommer dessutom min pappa jobba vilket innebär att jag och min mamma får aktivera barn i Hälsingland. Våra egna alltså!

Vi har varit sådana där klassiska (tråkiga) föräldrar som man själv är uppväxt med. Sådana där som säger att nej teven ska vara avstängd, ut med dig och lek nu när det är sådant fint väder. När de där dropparna kom såg Malte därför sin chans och sprang direkt och hämtade iPaden och satte sig med Barnkanalenappen. Han blev nästan lite sorgsen när regnet aldrig drog igång på allvar, det hade ju varit så mysigt att sitta där ute i smattrandet. Stackars barn :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *