Big Brother 2011

Jag skäms inte för att säga det: jag kommer att sitta bänkad ikväll! Jag kan inte garantera att jag kommer följa det slaviskt, jag kan inte ens säga att jag kommer att följa det alls. Kvällens avsnitt måste jag dock se. Jag vill se vad det är för några som kliver in i huset. Är det bara förlorare eller också några intressanta personligheter som kan vara värda att följa?

Söndagen har i övrigt bjudit på besök av Js mormor som fyllde 80 år i veckan! Det blev med andra ord kaka uppäten även idag… Och hemmagjord pizza till middag! Dålig helg den här gången, skönt att det är måndag imorgon!

6 thoughts on “Big Brother 2011

  1. Meh, jag som tittade när det skulle börja och tablån sa 01.00?! Nåja – repris imorgon 17:30!

    Men jo – klart som sjutton jag måste kolla!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *