Bilbesiktning.

20140527-090306.jpg

Här sitter jag och plockar vuxenpoäng! Jag har aldrig besiktigat bilen förut så det här är en spännande upplevelse för mig. Kaffe har de i receptionen, inte visste jag att detta skulle vara så lyxigt ;).

Det blev ju ett himla omslag i vädret igår. Från att vara så varmt som vi har hunnit vänja oss vid på morgonen till en helt ny årstid på eftermiddagen. Tur då att jag och mamma redan hade hunnit plocka ner våra inköp från Plantagen och Blomsterlandet i ny jord och krukor. Lite morotsfrön åkte ner i en planteringslåda också, till Malte.

Han fick för övrigt stanna hem igår. Han går mycket bättre nu men haltar givetvis fortfarande och jag var rädd att han inte skulle kunna hejda sig och överanstränga foten när han lekte med kompisar. Idag har jag iaf lämnat honom på förskolan men han är bara där på förmiddagen då de idag har aktiviteter inomhus. Det får räcka för idag. Oj vad han har längtat efter sina kompisar!

20140527-081119.jpg
Fasen vad jag gillar vår bil! Eller bakluckan egentligen. Ni kan inte ana hur mycket vi har kört i den där bakluckan, vilka volymer! Det rymd verkligen hur mycket som helst där i.

20140527-081422.jpg
Efter plantering kommer Candy Crush.

One thought on “Bilbesiktning.

  1. Bilbesiktning för mig också idag. Har varit här en gång tidigare dock.
    Men håller med dig om vuxenpoängskänslan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *