Bildkavalkad från Boo Gård!

Jag och Malte har haft en grym dag ute i Boo Gård med Ida&Lykka och Alfvan&Lilla A. Vi började tidigt för redan klockan tio hade vi hunnit ut dit. Solen sken och himlen var klarblå så vi hade verkligen tajmat in den perfekta dagen för häng med de andra barnen.

För första gången fick Malte bada i det svenska havet, men det var kallt så han höll sig mest uppe på stranden för där fanns det ju dessutom småsten att stoppa i munnen. Två vändor med bad i vattnet blev det men den allra största delen av tiden satt vi uppe i gräset på våra filtar och pratade. En hel del färg har vi alla mammor säkert fått, för vi har faktiskt fått sola. Det var inte alls vad vi hade räknat med, med tanke på att vi hade med oss tre busungar, men de var jättelugna och höll sig runt oss hela tiden.

Det var en trött Malte jag fick med mig hem så nu sover han på balkongen medan jag passar på att blogga. Straxt blir det en dusch (jag har svettats lite i solen) och så fort J kommer hem så tar jag mig in till stan för att möta upp Kajsa och Carro för lite vuxenumgänge. Middag blir det och faller lusten på blir det ett biobesök också. Bra dag idag!

2 thoughts on “Bildkavalkad från Boo Gård!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *