Bildkavalkad från Tyresö Strand

Dagen började samma tid som vanligt. Prick åtta. Det är möjligt att det här var sista morgonen för imorgon börjar J att jobba och då brukar vi vakna när han gör i ordning sig.

Jag klev upp direkt och gick raka vägen ner till gymet. Då min fantastiska nackspärr kommit tillbaka kvällen innan, fick den planerade styrketräningen hoppas över och ersättas med 45 min på crosstrainern istället. Svettig kom jag hem, gjorde i ordning mig för dagen och så åkte vi ut till Tyresö Strand.

Vi hade med oss ritning och spärrtape. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle snitsla upp vårt hus på tomten så att vi får en klarare bild av hur mycket plats på tomten det är som kommer att upptas av hus.

När vi började mäta insåg vi ganska snart, till vår glädje ska tilläggas, att tomten är mycket större än vi trott. Vi hade antagit att tomtgränsen gick dit grannen klippt sin gräsmatta men nu visade det sig att han klippt flera meter in på vår tomt! Kanon! Helt plötsligt blev 1400 kvadrat så mycket större!

De nya grannarna som hade flyttat in i fredags blev väl mindre glada men de förstod själva att deras undersökningsplikt även täckte att kolla var tomtgränsen går. Så kan det gå. Det blev inte arga iaf och det var kul att träffa dem. Jättetrevliga grannar kommer vi att ha!

Efter att vi snitslat och mätt, och Malte hade fått röja loss ordentligt, tog vi den lilla promenaden hem till Kaj och Maria där det serverades fredagskyckling! Vart är världen på väg?! På en söndag?! Helt sjukt men mycket gott.

Mätta och belåtna satte jag och J oss i bilen för att ta en tur i bilen. Övningskörandet har väl varit inte varit speciellt regelbunden den senaste tiden, och inte blev det bättre av att jag glömde körkortstillståndet hemma när vi åkte till Hälsingland…

Malte sussar nu sött i sin säng efter en dag av lek med Maria och frisk luft i kroppen och jag ska inte ljuga, jag följer snart efter. J blir lika missnöjd varje kväll när jag börjar borsta tänderna runt tiotiden, men jag orkar inte vara uppe längre än så.

Min plan för morgondagen var att jag och Malte skulle ta en långpromenad, men nu verkar det som att det ska regna hela dagen så jag får nog tänka om.

2 thoughts on “Bildkavalkad från Tyresö Strand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *