Biobesök och spinning.

20131226-085010.jpg

Juldagen är tydligen en stor biodag. Jag förstår inte varför, då är man ju fortfarande alldeles trött och däst efter julaftonens ätande. Så kände jag igår i alla fall. Hade vi inte redan betalat biljetterna hade jag nog inte orkat ta mig iväg till Sickla för att se Hobbit. Men nu gjorde vi ändå det och det är jag glad över för den var riktigt bra! Det var inte bara en gång jag hoppade i stolen av spänning. Man ska egentligen inte sitta bredvid mig på bio när det visas äventyrsfilm, det får man tyvärr ångra. 😉

J ville att vi skulle passa på och äta ute innan bion, bara vi två. Tanken var ju söt men det enda som var öppet var ju McDonalds! Det blev därför en romantisk middag på tu man hand över en låda McNuggetsmed currysås.

20131226-085502.jpgGårdagens suddiga kusinbesök parkerade framför Madagaskar 2.

Nu ska jag masa mig upp ur sängen och peta i mig en frukost. På förmiddagen har jag och J en spinndejt inbokad. Det gäller att passa på nu när vi har barnvakter inneboende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *