Blå Bands bearnaisesås

20111112-165053.jpg

Vi var imorse båda rörande överens om att vi ville ha biff och pommes till middag. Mycket biff och pommes. Till detta vill man givetvis ha en god beasås serverad. Och det är här vi inte längre är överens.

Jag är uppvuxen i ett hem där vi alltid åt Blå Bands bea på påse. Så himla gott!! J och hela hans familj tycker detta är förskräckligt och lite sorgligt. Att jag inte har fått med mig en ordentlig beakultur hemifrån.

Jag brukar inte orka tjafsa så vi äter alltid hemmagjord eller Lohmanders om vi är på den lata sidan. Inte alls lika gott som Blå Band tycker jag. Kall, tjock, salt och ofta för vinägrig.

Idag stod jag på mig, idag får jag påsbea till min köttbit! Men inte J förstås, han skulle aldrig…

3 thoughts on “Blå Bands bearnaisesås

  1. Jag måste nog hålla med J!
    Micke däremot håller med dig. Så vi köper oftast två olika beasås. Hans barn när dom var små och skulle få bea, så frågade dom om det var riktig beasås, dvs blåband. *Brrr*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *