Blecktornsparken var ingen hit

Med en klarbår himmel och strålande solsken så fanns det längre inga hinder i vägen och vi kunde äntligen bege oss till Blecktornsparken som vi hade hört så mycket gott om. Där mötte vi upp Ida&Lykka och Camilla&Ella.

Vi stannade i parken i kanske en timme, det räckte för oss att utvärdera och utlåtandet lyder som så att det är en kanonpark för de lite äldre barnen, men för våra ettåringar så var det alldeles för stojigt och stimmigt. Det tyckte vi föräldrar iaf som inte riktigt kunde slappna av när det kommer femåringar åkandes på cyklar i hög fart och man får rädda sin lilla från att bli påkörd.

I Skånegläntan finns det också stora barn, men det finns också en liten del som bara är för de små, och den är också omgärdad med staket. Mycket bra. Lagom till lunch plockade vi alltså med våra barn, svängde förbi Ringen och köpte mat, och gick sen till Skånegläntan för att äta och leka vidare. Det här var nog en av de sista sköna dagarna i solen, det var till och med så varmt att jackorna och mössorna åkte av för en stund. Det gäller att passa på! Om några veckor är det svinkallt.

3 thoughts on “Blecktornsparken var ingen hit

  1. Blecktornsparken… Det var mina barns andra hemmapark när dom växte upp… Och enl dom var det väldigt roligt där, men det är kanske som du säger, man måste vara lite större..

  2. Vi var inne på en barnaffär i helgen och tittade på ny vagn. Insåg då att jag hade ju blandat ihop det där med vagnarna. Jag hade ju provkört en Micro, inte en Mini.
    Det finns alldeles för många vagnar därute! :d

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *