Blir glad

Det är sånt här jag blir glad av. Jag kommer hem efter en riktigt bra och produktiv dag på jobbet, och möts av en sån där posthög på hallgolvet som man gillar. En sån utan räkningar men fullt med annat. Idag låg tidningarna SOLO och Café och väntade. Man skulle kunna tro att SOLO är min och Café Js, och det stämmer visserligen, men min tidning ögnas mest igenom och hamnar i pappersinsamlingen, medan jag verkligen djupläser allt i Café. Gillar verkligen den tidningen. Varför finns det ingen motsvarigehet bland damtidningarna? Jag behöver liksom inga fler sminktips eller tester av mjukgörande krämer…

Ännu en överraskning låg och gömde sig bland tidningarna. Ännu en pocketbok! Tjoho! Jag misstänker att även denna kommer från en av Maries kompisar. Hon har verkligen skött sig den tjejen. Även den här titeln blev jag riktigt glad över då jag många gånger har tänkt att jag ska läsa El Choco då det är en av få böcker några av mina elever har läst. Kul! En bra tisdagkväll helt enkelt!

One thought on “Blir glad

  1. Lyllos dig! Jag har bara fått en pocket när jag skickade iväg de där breven…Du gjorde helt enkelt bättre brevplaceringar än mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *