Blocket

Jag gillar att rensa. Att ha grejer liggandes som inte används och dessutom tar plats är något jag avskyr men som jag inte har så mycket erfarenhet av. Jag är drottningen av att slänga saker. Jag äger nästan ingenting som jag inte använder, jag kan nästan lova er det.

Den senaste veckan har jag fått ännu ett rensinfall. Jag kom på att det står ett gammalt balkongbord nere i källaren så jag lade ut det på Blocket. Dagen efter var det sålt. Någon dag senare lade jag ut Maltes babyskydd och vips var det sålt till ett ungt par i Årsta.

Här på eftermiddagen lade jag ut tre Billybokhyllor. Det fullkomligt kryllar av Billysar på Blocket och jag är inte intresserad av att behöva montera isär hyllorna och åka till Östberga för att slänga dem, så för att försäkra mig om att bli av med dem skrev jag tydligt att de är gratis. Jag vill bara att någon ska komma hit och befria mig från dem!

Fem minuter efter att annonsen hade publicerats hade jag två intressenter. En halvtimme senare hade jag tre. Det var lättare än jag hade trott det här, men gratis är ju som bekant väldigt gott.

Varje gång som jag har blivit av med något på Blocket har jag fått en kick. En Blocketkick! Jag vill rensa mer! Mer! Men jag tror inte att jag har mer. Vågar jag ge mig på Js skräp?

8 thoughts on “Blocket

  1. Jennyn, när jag flyttade till skogen fick Alex mig att slänga säkert 20 par skor och för övrigt det mesta av mina tillhörigheter, inkl ett tio-tal fina sockerkaksformar.

  2. Bra tider på Blocket alltså,satte in min soffa kl 14 nån ringde samma minut och kl 17 var den borta,jag blev allt lite paff men det är helt klart kul :)rensa mera !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *