Blogg i väntan på.

I väntan på spinningen. Jag har tagit mig tiden att boka in mig på min favvo Lennarths pass. Jag tycker att den här tiden, 10.30, är alldeles för sent på en lördag egentligen men idag ”unnar” jag mig.

Utsövd är jag i alla fall. Somnade på soffan igårkväll och jag är nästan hundra på att klockan inte hade hunnit slå 21 när ögonen gick igen. Till Maltes stora glädje var kvällens gäst vid fredagskycklingen farfar Kaj. Till efterrätt bjöd jag på årets kladdkaka eftersom det ju faktiskt var Kladdkakans Dag i veckan. Inte så himla imponerande faktiskt. Knäcktäcket var ju en god idé men kakan under borde ha innehållit mer mörk choklad. Nu var det liksom sött på sött. Det blev, till och med för mig, för sött!

20121110-102122.jpg20121110-102135.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *