Bloggmingel med mammorna

Bloggmingel hör inte riktigt till min vardag men det var ju riktigt trevligt att ägna sig åt sådant en vanlig onsdagkväll. Jag, Lovisa, Ida och Alfva möttes upp på Rica Talk Hotel i Älvsjö för att vara med på eventet som anordnades av nya sajten Barnshopping.se. Ni som känner mig vet att man får leta efter en mamma som är mindre intresserad av barnkläder än jag, men att mingla, dricka champagne och gotta på tilltugg tycker jag är desto roligare!

Det var ett flertal företag som visade upp sina produkter men jag minns inte ens vilka märkena var. Det var nappflaskor, åkpåsar, barnkläder och SOS Alarm i en salig blandning. Och alldeles för lite godis till oss mammor som var besvikna på tilltugget; mackor känns liksom lite överflödigt efter att ha ätit middag precis innan… MEN jag klagar inte, det var ju hur trevligt som helst ändå! Det blir vad man gör det till. Bara att få hänga med kompisar utan alla våra underbara men ack så uppmärksamhetskrävande barn är fantastiskt! Och så fick jag ju den obligatoriska goodie bagen när vi gick hem, gåvor uppskattas alltid. Jag har faktiskt inte hunnit inventera påsen ännu men jag har skymtat inte mindre än två mössor! Sehr gut, Malte älskar sina mössor och allt annat man kan ha på huvudet!

Det här var det enda plagget jag fastnade för. Om jag hade haft en tjej hade jag köpt det. Banne mig det hade jag gjort! Så jäkla söt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *