Bloggrutinen.

Ja, den har liksom rämnat. Det känns som att allt är så mycket vardag att inget är värt att skriva om, men det stämmer ju inte egentligen. Jag klämmer in nån liten middag med vänner här, och nån liten utflykt med barnen där. Men så glömmer jag fota och så glömmer jag blogga. Men jag kan lova att livet liksom kuttrar på här borta i Tyresö, med både drama och vardag 🙂

Just nu har jag stort fokus på december. Jag längtar efter julupptakten. Köpte mina första hyacinter idag (sippar på årets första julmust i detta nu) och jobbar sakta men säkert på årets julkalender för barnen. I år har jag tänkt varva små presenter i varje lucka med aktiviteter. Det kan vara alltifrån ”Idag ska vi dekorera pepparkakshuset” till ”Idag ska vi gå på bio”. Varje lucka ska dessutom inte innehålla själva presenten utan där ska istället barnen veckla upp en lapp där det finns en QR-kod som leder till en ledtråd om vart presenten ligger gömd i huset. Ibland är ledtråden en text, ibland en bild och ibland en video. Japp. Man skulle kunna tro att jag har aaaldeles för mycket fritid… 🙂 Ingen kan iaf säga att jag inte är påhittig!

I övrigt lunkar det på. Jag börjar känna mig varm i kläderna på mitt ”nya” jobb och har vant mig vid att växla mellan kontor. På det ena jobbar jag i min takt, på det andra jobbar jag i andras! 🙂 Kommer få till en riktigt bra balans i det tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *