Bollnäs och hårklippning

Vi vaknade till solsken! Mamma mätte det till nitton grader i skuggan här på eftermiddagen, så vi har haft det kanon i solen. När Malte sov i sin vagn på eftermiddagen gick vi till och med in för att slippa gasset!

Dagen har haft två stora händelser. Den första var att vi ganska tidigt åkte till Rusta i Bollnäs för att köpa en Bibel till mig. Jo det är sant! Mamma hade hittat Familjens Bibel där tidigare, och den har jag letat efter så vi åkte dit.

Efter ett kort stopp i Kilafors för inköp av garn till mamma åkte vi hem igen. Det var nämligen dags för dagens andra stora händelse. Hårfrisering!

Vi trädde en kasse över Malte som förkläde och så satte mamma igång. Nektarinen avgjorde hur lång tid vi hade på oss att klippa så det fick gå undan men jag måste säga att resultatet blev bra. Det fick vara lite långt i nacken för tiden tog liksom slut…

Nu har pappa kommit hem från några timmars jobb så nu blir det kyckling i ädelostsås (passar på när J är borta) och sen blir det TV- kväll för hela slanten. Min pappa har inte lekt med Malte på hela dagen så jag räknar med en så gott som barnfri kväll!

5 thoughts on “Bollnäs och hårklippning

  1. Jepp det finns fan en till malte .. men självklart är malte den sötaste. Men den här lille kille han är sååå söt två år.. och busig hehe..

  2. Ja det är verkligen helmysigt där uppe! Tack för komplimangen, han är lite småstilig sådär.

    Fin mage du har nu förresten. Vad fort det har gått! Kram på dig, måste ses oftare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *