Borde den slängas?

Jag tog en dusch här på kvällen och eftersom mitt hår är helt galet och inte får självtorka, måste jag föna och platta på en gång. Jag fick rota lite i lådan efter fönen för den hade knökats längst in. Där hittade jag också något som jag hade glömt att jag hade där. Ett graviditetstest. Det slutgiltiga som jag till slut trodde på.

Jag gjorde först ett gravtest på kvällen efter att jag kom hem efter jobbet. Misstänkte att det kanske skulle kunna vara positivt, men räknade ändå inte med det. Jag menar, jag hade hört andra som hade jobbat på det i nästan ett år innan ett plus dök upp på stickan, så jag räknade verkligen inte med något så här fort. Det visade iaf positivt, om än lite lite svagt. Jag som är väldigt skeptiskt lagd vågade inte riktigt tro på det så jag sprang snabbt ner till apoteket och köpte ett till. Sen satte jag mig i soffan och drack en massa vatten för att sen vänta på att bli kissnödig.

Skitsmart Alex! Nästa test visade så klart negativt, ett minus, eftersom hormonerna blivit så utspädda i vattnet så de visade ju ingenting. Jättesmart verkligen. När jag väl hade fattat det så hade apoteket stängt så jag fick vänta till dagen efter, tisdagen den 11 november, för att kunna köpa ett nytt test. Det blev positivt. Plusset var inte svagt den här gången utan var klart och tydligt. Jag fotograferade till och med plusset för att inte kunna tvivla dagen efter. Jag var gravid och nu vågade jag tro på det.

Och nu har alltså den där tredje stickan legat i lådan sedan dess. Jag antar att jag då tänkte som så att jag ville spara det, men nu vet jag inte riktigt. Det sitter ju liksom kiss på. Och vad ska jag göra med det? Jag kommer knappast att sätta in den i en scrapbook! Jag kanske ska nöja mig med fotografiet bara…

2 thoughts on “Borde den slängas?

  1. Jag må va dålig på matte.. men jag är i alla fall inte äcklig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *