Bored is the word

Hjälp vilken tråkig helg! Gårdagen innehöll ingenting värt att minnas, med ett väder som jag helst vill glömma, men jag stod ut med det då jag visste att vi idag åtminstone skulle ha en aktivitet som skulle bli trevlig. Vi skulle åka ut till Tyresö för att äta lite grillat och fira Mors Dag/Marias födelsedag ett par dagar tidigare.

Igårkväll förberedde jag den glassmet som skulle stå i kylen över natten för att sedan ta en premiärsväng i Marias nya glassmaskin. Ingredienserna inhandlades till den smulpaj med rabarber och jordgubbar som skulle ätas till. We were all set! Och så vaknade Malte med feber och J med halsont och allmän hängighet. Jahapp, det var den helgen det.

Jag gjorde pajen ändå, behövde få bakandet ur kroppen. Såg urgod ut! Den är nu upplockad tillsammans med glassmeten av farmor och farfar och är på väg till ett kalas ute i Tyresö. Själv sitter jag här och har tråkigt och tycker synd om mig själv. Jag är en mästare på sådant :).

4 thoughts on “Bored is the word

 1. Alexandra, du har ju skämt bort oss med goda tårtor och efterrätter och idag slog du alla rekord! Trots att ni inte kunde komma till oss (eftersom Malte och Jonas är förkylda) så gjorde du en jättegod rabarber- och jordgubbspaj med ett otroligt gott ”täcke”, som hämtades upp av Js farmor och farfar. Och dessutom gjorde du en glassmet till min nya fina glassmaskin (som jag fick i födelsedagspresent). Tack snälla!!! Du kunde ju i alla tagit borta några bitar till er själva – nu fick du baka och inte smaka! Nästa gång ni kommer ut och hälsar på lovar jag att jag ska bjuda på hemgjord glass!

 2. Åh vad bra att pajen var god! Jag hade på känn att den var det, fylld med bara gotta och socker som den var ;).

  Hemmagjord glass med bär på altanen i Tyresö ser jag fram emot, då är sommaren gjord!

 3. Hej hopp..
  Äntligen har jag hittat hit.. 🙂 Hade helt glömt bort din bloggadress du sa till mig på galan.. Men nu så.. Vilken trevlig blogg du har och en mycket sööööt son, hur gamla är han ?

  Nu ska jag och min lilla bus Stina ut i lekparken och latja lite.. 🙂
  Min blogg är ju låst med registrera dig gärna om du vill titta in.. 😉

  kramkram.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *