Bortbjudna

Hej där! Jag bloggar visserligen minst en gång om dagen men jag tycker själv att jag inte sköter min blogg så bra som jag en gång gjort. Skärpning på det. Idag har jag dock en ursäkt till varför jag inte har skrivit något; vi har varit borta en stor del av dagen.

De senaste dagarnas häng i lägenheten fick ett avbrott idag då vi åkte ut till Js farmor och farfar. Farfar Anders fyller nämligen år om några dagar. Även Maltes farfar Kaj och Maria och farbror Oscar var där. Jag tycker att det låter lite konstigt att man är en farbror när man bara är 21 år gammal men han är ju faktiskt det. Han är en farbror.

Det blev gottgott även idag då det stod lite After Eight och suktade på bordet när vi kom. Till efterrätt serverades dessutom en riktigt riktigt god chokladkaka med mängder av glass till. Vi får väl börja med att vara nyttiga imorgon istället. Eller på måndag…

  

Malte och Oscar snackar allvar.

Det är länge sedan man kunde hitta Malte där man sist lade honom. Vänder man sig om i några sekunder så kan man vara säker på att han har flyttat på sig. På Cypern var det lite jobbigt att ständigt behöva lägga tillbaka honom på filten på golvet eftersom han rullade ut på kalla stengolv. Här hemma får han dock leka var han vill.

3 thoughts on “Bortbjudna

  1. funderar på att komma helgen om 2 veckor när ja e ledig, bara över helgen å gosa lite me Malte… ska snacka me danne me…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *