Bra dag ändå.

Vilken himla bra dag det blev! Jag har haft lite långtråkigt i några dagar, vilket är helt mitt eget fel då jag inte tagit mig för något egentligen. Men idag kände jag att jag gjort lite nytta vilket var skönt. Dagen började med att bada och sola, vilket ju är ett jobb i sig. När molnen gormade upp sig på himlen klädde jag på mig och planterade om en massa krukväxter vars rötter alldeles för länge har fått leva för trångt. Nu är det fixat! Efter det bakade jag en browniebotten till morgondagens tårta. Malte fyller åtta på söndag men vi firar honom redan imorgon. Sen drar vi på lite västkustshäng 🙂

Efter morgonens molnfria himmel bjöd vädret på regn. Typiskt för sommaren 2017? Vi får se hur juli och augusti fortsätter…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *