Bromma – flygplatsen Gud glömde

20120419-103117.jpg

Där sitter jag och väntar på flyget som ska ta mig till Göteborg. Att resa är något jag ogillar starkt. Själva resandet fram till målet alltså. Det tar tid och är oerhört tråkigt. Jag tänkte att jag skulle unna mig en kolabulle från Pressbyrån som tröst, men jag hejdade mig. Det blir inte bättre av en bulle när man sitter på Bromma. Ingenting gör det bättre.

4 thoughts on “Bromma – flygplatsen Gud glömde

  1. Men de har goda pizzor. Det brukar jag unna mig på Bromma. Vi ses i kväll!

  2. Hallo!!
    Jag blev nyfiken! Vad jobbar du med??
    Jag har världens sämsta lokal sinne :0) hittar knappt till jobbet !;0) muhaha

  3. Åh Gud, du skulle bara veta hur dåligt lokalsinne jag har! Utan min iPhone skulle jag inte kunna ta mig utantill huset! 🙂

    Jag är verksamhetskoordinator på ett bolag som heter TÄNK OM, kolla vår hemsida tankom.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *