Bruket – vilka jävla töntar!!!

Sitter och tittar på Nyhetsmorgon med coola Steffo och den där SportSusanne. Efter att ha pratat mat en stund sätter sig två killar i övre tjugoårsåldern för att berätta om deras nya skiva. Det är tydligen delar av Hives som har ett litet sidoprojekt som kallas Bruket.

I vanliga fall hade jag tyckt att det var intressant att lyssna på vad de har att säga. Jag gillar ju Hives! Men i det här fallet så kan jag inte höra vad de säger då jag blir fullt upptagen av att stirra på den mörkhåriga mannen av de två. Inte för att han ser bra ut, nej inte alls, utan för att han i en TV-studio för ett morgonprogram har tagit på sig ett par stora mörka solglasögon och i käften har han stoppat in en tändsticka som han lite laid back sitter och tuggar på!

Är det coolt eller?! Det är så pinsamt när vuxna människor inte märker när de ser fåniga ut. Usch, det var nästan så att jag drog skämkudden framför ansiktet!

Steffo tänkte som jag och kunde inte låta bli att ställa frågan alla journalister och tittare väntade på: Ska du käka upp den där tändstickan eller?

Tack Steffo, du gjorde min morgon!

2 thoughts on “Bruket – vilka jävla töntar!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *