Brunch och sommarplaner.

Då det är höstlov den här veckan är det ingen bollskola denna lördagsförmiddag. Att bara stanna hemma och titta på TV då (vilket vi vuxna egentligen allra helst skulle vilja göra ;)) är inte ett alternativ för den lille herren i huset så vi bjöd in till brunch istället. Så himla gott att äta och med lite liv i huset blir ju Malte nöjd. Åtminstone ända tills de går hem och han blir sur över det, men man kan ju inte få allt här i livet tyvärr.

Vi dukade upp med lite allt möjligt som korv, bacon och scrambled eggs. Jag gjorde en god filmjölkslimpa igår som fick samsas med scones på det överfulla bordet. Min absoluta favorit är dock amerikanska pannkakor så det fick bli en dubbel sats av dem. Upptäckte att jag tycker att det är godare med vanlig ljus sirap än lönnsirap så jag körde på det. Kaj och Kåre var av den märkliga uppfattningen att svenska frasiga pannkakor är godare men det går ju inte att jämföra på det sättet, man kan ju inte jämföra en middag med en frukost! För svenska frasiga pannkakor är middag för mig, inte efterrätt som vissa verkar tycka :).

Efter brunchen var jag så mätt att jag parkerade mig i fåtöljen och har knappt tagit mig upp efter det, med undantag för ett litet pass av höftlyft och dylikt på vardagsrumsgolvet. Mätt är jag fortfarande så det blir nog ingen riktig middag idag. Jag har svårt att hejda mig när det finns mycket att välja på på bordet, då plockar jag i mig som om det inte finns en morgondag.

Jag passade på att formulera lite sommarplaner också för 2014. Andra längtar kanske efter utlandsresor nu när mörkret kommer, jag tänker hus och trädgård så klart. Och trots att vi inte ens har börjat med vinterns inneprojekt ännu så tänker jag på ”utet”. Jag vet inte varför men det är faktiskt roligare! Det är väl därför som det fortfarande ser ut som att vi just flyttat in när man tittar in hos oss. Kala väggar och ouppackade flyttlådor… Så här ser iaf mina planer ut för altanen i vår. Klockrent ju, jag borde försörja mig på att rita trädgårdar och sånt! 😉

One thought on “Brunch och sommarplaner.

  1. Jag är ledig några dagar inte nästa vecka men veckan efter det, tror jag. Måste få komma och pussa lite på bebisen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *