Brunch i Hammarbyhöjden

Morgonen började lite sådär med att vi hittade en stor blöt pöl på köksgolvet. Vårt fina trägolv hade då såklart rest sig och blivit fult. Det första vi fick göra var alltså att börja moppa och sen sätta oss med hårtorken. Det torkade efter en stund men golvet är ju ändå förstört.

Först trodde vi att det var katten som inte hade kunnat hålla sig under natten men vi fick inte ihop det rent logiskt för hon tjatar alltid jättelänge för att bli utsläppt. Till slut fattade vi att det var Js nytvättade tröjor som låg på köksbordet för att torka, som hade slabbat ner hela golvet. Oh well, inget att göra åt, men synd på det fina golvet.

För att liva upp den dystra stämningen började vi istället att förbereda vår brunch. Kajsa, Alexander och Carro + två barn var inbjudna för att inmundiga Leilas helt sjukt goda scones med philapelphia och hallonsylt. Ja, och så bjöds det givetvis på det obligatoriska som exempelvis äggröra, bacon, ägg och american pancakes. Schwenagott! Jag gillar verkligen brunch!

 


Malte med sin kompis Leo     

Nu är J iväg och kör sitt sista spinningpass innan semestern, sen blir det söndagshäng i soffan. En dag kvar sen åker vi! Imorgon ska vi handla lite mat åt Js brorsa som ska bo i vår lägenhet medan vi är borta (någon måste ju ta hand om Silje), sen blir det tvättmaskinen som får jobba innan vi packar ihop våra väskor. Tjoho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *