BVC och Chillbox i Tyresö C.

20131025-170240.jpg

Vi har haft en fredag som kanske inte går till historieböckerna men som var bra ändå. Lagom trevlig liksom. Den började med ett besök på BVC där båda killarna hade en tid. Anton skulle vägas och mätas och Malte hade kvar en del av sitt hörseltest från 4-årskontrollen. När vi var där i början av september så vägrade han ta på sig de stora hörlurarna, så vi sa att vi kunde ta det under hösten nån gång när jag ändå skulle komma med nyfödd lillebror. Den här gången fick hörlurarna sättas på hans huvud! 🙂

Efter besök hos BVC-sköterskan och lek och amning i väntrummet åkte vi till Centrum. Veckans fredagskyckling skulle inhandlas och så ville jag testa nyöppnade Chillbox. En förmiddagsglass är aldrig fel och nu har ju Ben&Jerry’s stängt så detta måste testas! Ett speciellt nyttigt alternativ är det inte (själv föredrar jag fett framför en massa tillsatt socker) men gott var det och det var ju det som var det viktiga! Jag var dock en tråkig mamma och förnekade Malte godis på den frusna yoghurten, han fick ta frukt. Och smält choklad, hur tänkte jag där?! Nästa gång får han välja fritt. Själv tog jag den naturella smaken (syrligt och gott) och lade på lite jordgubbar, kokosflingor och mango. Även jag fick ta smält choklad som fick stelna på. Jättegott! Hit måste vi gå igen, fort innan de går i putten. Jag har svårt att tro att ett sånt här koncept funkar i ett centrum som Tyresös tyvärr.

20131025-171454.jpg20131025-171511.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *