Café Notholmen

Får man gissa att gårdagen var årets sista riktigt varma dag? Om det var det så tajmade vi den riktigt bra med en lunch ute på Café Notholmen vid Tyresö slott tillsammans med Sofia&Johnny&Emelie&Nathalie!

Vi började med att åka ut till tomten för att titta på huset. Jag hade inte varit där på några veckor så jag hoppades på stora skillnader men det var det tyvärr inte. De sista utegipsskivorna är äntligen på plats och lite lite panel är uppe. De stora skillnaderna fann jag inomhus då hela undervåningen till stor del är isolerad och elektrikern har börjat dra elen. Kul! När vi hade tittat färdigt på huset tog vi den lilla promenaden bort till Café Notholmen där vi satte oss i solen och åt lunch och lite fika.

De har en del att luncha på, lite mackor och sallader. Jag tog varmrökt lax och potatissallad, gott men så mättande att jag bara orkade äta hälften. Vill man fika finns det mycket att välja på, jag och J delade på en äppelpaj med vaniljsås, men efteråt ångrade jag mig. Jag borde ha tagit en kokostopp, man ska aldrig tacka nej till en kokostopp.

På vägen tillbaka till tomten och bilarna stannade vi till på Handelsträdgården för att titta lite. Det finns så mycket fint att pimpa med, det är inte helt omöjligt att jag utvecklar ett trädgårdsintresse när jag väl har en trädgård! 🙂 Kanske kanske.

3 thoughts on “Café Notholmen

  1. ”… det är inte helt omöjligt att jag utvecklar ett trädgårdsintresse när jag väl har en trädgård! 🙂 Kanske kanske …”
    Alexandra, jag är helt övertygad om att du tänker i andra banor i vår. Köksträdgård och lite Maltegrönsaker som morötter och självklart krusbär, vinbär, ett litet äppelträd… Det hör liksom markboendet till! Plus att Malte får vattna – det gillar han!

  2. Får jag bara lite hjälp på traven så. Och att det inte börjar med ett så stort projekt att jag blir avskräckt… då kan det bli nåt!

  3. Absolut, klart att jag hjälper er! Kryddor, lite grönsaker och bär, det är en lagom början!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *