Café Tabac

20110907-091444.jpg20110907-091454.jpg

Man måste ta vara på vardagskvällarna! Nu när jag jobbar försöker jag att träffa vänner på vardagskvällarna istället för på helgerna. Den lilla tid jag har över är jag mån om att lägga med min lilla familj och inga andra. Det kan låta dumt men dygnet har inte mer än 24 timmar och då behöver jag prioritera min man och min son på helgerna för att må bra.

Därför passade det så bra när Sofia föreslog att vi skulle ta en middag idag efter jobbet. Vi möttes upp utanför kontoret och tog den korta promenaden till Kornhamnstorg där vi satte oss på Café Tabac för att inmundiga lite tapas. Men vi började med ett glas vin utomhus, det gäller att passa på för om bara några veckor kommer kommer det vara för kallt för att göra det.

Jag gillar verkligen all mat och är så okräsen som det går att bli. Det mesta är ju gott! Tapas var det flera år sedan jag åt sist men jag får inte låta det gå så lång tid igen! Ostar, antipasti, vitlöksmarinerade champinjoner och tequilastekta minisquids, ja tack! Tapas en gång till i år. Minst!

3 thoughts on “Café Tabac

  1. Jag undrar just om det fanns något på den där bilden jag får äta. Just därför det ser så jäkla gott ut kanske.
    Och det förklarar ju varför Johnny hämtade på dagis (förlåt, förskolan) idag.

  2. Tabac är min favvoplats, tyvärr känner jag att jag snart tillhör inredningen efter alla år på samma ställe… :-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *