Cala d’Or på Mallorca!


De här två stjärnorna, framför stranden Cala Gran i Cala d’Or, och jag har tagit oss ner till Mallorca för att tillbringa en vecka här. Härligt! Vi har sedan länge redan en vecka i augusti inbokad på den här ön, då tillsammans med hela familjen, men då sommarlovet började närma sig insåg jag att tre veckor själv med barnen skulle bli tufft. Jag behövde hitta på något, och då blev det en tur till Cala d’Or, en liten turistort i sydöstra delen av Mallorca.
Vi kom ner igår lagom till lunch, och tog oss då inte längre än att vi nöjde oss med poolbad på vårt hotell, Esmeralda Garden. Imorse var det dags för oss att se oss omkring redan på morgonen då frukosten (typ den bästa jag har varit med om, eller så hade jag låga förväntningar) serveras på grannhotellet Esmeralda Park. Vi har tydligen bokat in oss på en ”kedja”, Inturotel, som har flera hotell kring den lilla stranden Cala Esmeralda. Vi bor på hotellet med den i mitt tycke sämsta poolen, men då vi har access till alla hotellens faciliteter så badade vi idag vid ”frukosthotellet” ovanför stranden. Men innan vi lade oss vid poolen så gick vi ner till havet för att kika lite. Bilden nedan gör stranden inte riktigt rättvisa, ni får tro mig när jag säger att det var vit strand och turkost vatten. Typ så. Malte hoppade i vattnet direkt medan Anton petade lite med tårna (han är poolförstörd hemifrån). När vi en stund senare såg maneter i vattnet så var inte heller Malte sugen på att bada. Poolen fick det alltså bli 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *