Comeback på stranden!

20140422-210406.jpg

Det är nästan en skam att vi har åkt ner till stranden så få gånger som vi har gjort men Malte har inte varit intresserad så då har vi struntat i det. Han har sagt att han inte gillar saltvattnet och just det är ju svårt att undvika när man ska bada i havet. Idag tyckte vi dock att det var dags att ta oss ner till vattnet, dels för att råda bot på hans trista inställning och dels för att vi vuxna faktiskt ville ha en stund på stranden. Vi gjorde det enkelt för oss och åkte ner till lilla Brandkårsstranden som ligger närmast. Med oss hade vi ett par brassestolar och så hyrde vi en solsäng och ett parasoll. Kan tyckas onödigt för bara ett par timmar men med Anton i sällskapet så tyckte vi att det var enklast så. Skönt att veta att han hade ordentligt med skugga och dessutom någonstans bekvämare att ligga och spana in vattnet.

20140422-211044.jpg

Malte överraskade med att nästan direkt springa ner i vattnet, han var till och med först att doppa sig. Jag hade trott att han skulle hänga utefter strandkanten men han hängde med pappa och mig på lite djupare vatten så att han inte ens bottnade. Det var roligt att se att den där lite mer reserverade (fega) killen från häromveckan var som bortblåst idag. Övning ger färdighet!

Jag fick till ännu en löptur ikväll och det var ju för väl. Varenda kväll de senaste dagarna har jag sagt att jag ska ta mig ut men så blir jag bekväm och hoppar över det. Idag ville jag verkligen inte ut men jag tvingade mig själv och jag var jätteglad efteråt att jag gjorde det. Vad är det man säger? Man ångrar aldrig ett träningspass?

20140422-211722.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *